Cautare

16002 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul bucuresti" (3.50 secunde)
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
De la numirea in functie in septembrie 2010 si pana acum, Anca Boagiu a promis de mai multe ori, si chiar si in urma cu o saptamana, ca Autostrada Soarelui va fi gata pana la sfarsitul anului.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
a avut Salonta bani pentru achi¬zitionarea unui joc electronic, dar nu a avut pentru "finantarea unor cheltuieli curente si de capital?" Primaria Generala a Bucurestiului a cheltuit in aceasta luna 357.000 de lei pentru editatea "Ma¬nualului de identitate vizuala a Primariei Municipiului Bucuresti". ... lei in 2010.
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
VICTOR de 34 de ani, din Bucuresti 2. ... ALEXANDRU de 27 de ani, din Bucuresti, 3. ... CRISTINA de 23 de ani din Bucuresti 4. ... ALEXANDRU de 74 de ani, din Bucuresti 5.C. ADRIAN de 21 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 6.C.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. ... Si unitatea din Barlad, judetul Vaslui, are format Standard si isi primeste clientii pe str.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens. ... Targul va fi deschis de joi pana duminica, intre orele 10.00 si 19.00 si va reuni 51% din totalul de locuinte noi disponibile in Bucuresti finalizate sau in curs de finalizare pana in 2010.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, seful Centrului de Chirurgie si Transplant Hepatic la Cursul international de patologie pancreatica si workshop-ului "Rolul practic al ecoendoscopiei" de la Bucuresti.
• Autostrada Bucuresti-Ploiesti (sectoarele Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei-Ploiesti); ... • Autostrada Bucuresti-Constanta (sectoarele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta); ... Totodata, vor fi asfaltati 30 de kilometri din autostrada Bucuresti-Ploiesti, care are o lungime totala de 62 de kilometri.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Ion de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
google-analytics.com